Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Interesul Sevillei pentru Mariano i-a ”trezit” din letargie pe cei de la Real Madrid! ”Galacticii” pregătesc contra-oferta

Recommended Posts

ZCT2dy5.jpg

 

Oficialii celor de la Real Madrid au devenit brusc iar interesați de Mariano Diaz (24 de ani), atacantul născut în Spania, dar care are și cetățenie în Republica Dominicană. Când l-a vândut vara trecută la Olympique Lyon, cei de la Real au pus mai multe clauze în contract, una dintre acestea fiind aceea că ”galacticii” pot veni cu o contra ofertă, în termen de 48 de ore, egală cu cea a echipei care-l vrea pe jucător sau pot oferi 35% din suma pe care o încasează Lyon.

Întreaga presă spaniolă vorbește despre faptul că cei de la Sevilla s-au arătat interesați de fotbalistul care a înscris 21 de goluri în 45 de meciuri în toate competițiile pentru Lyon, contribuind decisiv și la clasarea francezilor pe locul trei, care a asigurat calificarea în UEFA Champions League. O altă clauză stipulată în contract spune că Real îl poate răscumpăra pe Diaz contra sumei de 10 milioane de euro.

Deja Jose Angel Sanchez, directorul general al grupării blanco, i-ar fi informat pe cei de la Sevilla despre intenția Realului de a-și exercita dreptul de prim refuz al tranzacției. Cum cei de la Sevilla au oferit suma de 40 de milioane de euro, atunci madrilenii ar trebui să ofere francezilor cel puțin 35% din sumă. 

Acordul dintre Sevilla, Lyon și jucător a fost aproape de finalizare, se credea chiar că marți dimineață se vor parafa actele, numai că cei de la Real au reintrat pe fir în ultima clipă.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...