Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

OFICIAL Real Madrid s-a despărţit de încă un jucător. Fusese transferat chiar în această vară

Recommended Posts

EvNH9gp.jpg

 

După cum era de aşteptat, Real Madrid s-a despărţit de al treilea portar din lotul lui Julen Lopetegui. Andriy Lunin a fost împrumutat la Leganes, anunţul fiind făcut oficial de clubul de pe "Santiago Bernabeu".

Într-un comunicat oficial apărut pe site-ul oficial al campioanei Europei, Real oferă informaţia că portarul de 19 ani va juca pentru Leganes până în vara lui 2019, până la finalul acestui sezon, unul în care ucraineanul nu a prins niciun minut în tricoul "blanco".

Venirea lui Thibaut Courtois presupunea ca madrilenii să îl împrumute pe Lunin, fiind evident că acesta nu avea nicio şansă să evolueze pentru Real, ţinând cont că Lopetegui se bazează pe doi super-portari, belgianul şi Keylor Navas.

Real l-a cumpărat pe Lunin de la Zorya Luhansk în această vară, pentru care a plătit 8.5 milioane de euro. De asemenea, alte bonusuri în valoare de 4 milioane de euro pot ajunge la ucraineni, în funcţie de evoluţiile acestuia.

Produs al lui Metalist Kharkiv, Lunin a ajuns la Zorya sezonul trecut, după ce a apărat un sezon pentru Dnipro Dnipropetrovsk.

Mateo Kovacic, Theo Hernandez, Achraf Hakimi, Martin Odegaard şi Raul de Tomas sunt ceilalţi jucători împrumutaţi de Real Madrid în această vară.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...