Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Gerard Pique a vorbit despre transferul lui Paul Pogba la Barcelona

Recommended Posts

2kmMHro.jpg

 

Perioada de mercato în La Liga se încheie la finalul acestei săptămâni și Barcelona visează în continuare la transferul lui Paul Pogba, asta deși s-a întărit deja cu Arthur și Vidal. Engelzii anunță deja că Raiola negociază cu oficialii Barcelonei, dar momentan nimic nu e sigur. Un lucru este însă cert: jucătorii formației de pe Camp Nou îl așteaptă cu brațele deschise pe proaspătul campion mondial.

Fost jucător la Manchester United și unul dintre căpitanii Barcelonei, Gerard Pique nu s-a ferit să recunoască faptul că gruparea catalană s-ar întări serios prin aducerea lui Pogba.

"Nu știu ce se petrece la Manchester United sau care este relația dintre ei (nr. Mourinho și Pogba). Pogba este un jucător foarte bun, dar în prezent el este jucătorul lui Manchester United și vom vedea dacă acest lucru se va schimba în viitor. Am fi extrem de încântați dacă Pogba ar veni la Barcelona, dar Manchester United este clubul de care aparține. Dacă cineva poate spune ceva despre Pobga, cu siguranță sunt cei de la United" a declarat Pique, conform celor de la Sport.es

Pogba a fost cel mai scump transfer din lume în 2016, când Juventus l-a vândut la Manchester United pentru 105 milioane de euro.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...