Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

"L-ai rugat pe Neymar să nu meargă la Real?" Răspunsul lui Pique i-a lăsat mască pe spanioli

Recommended Posts

D2k9wsl.jpg

 

Barcelona a început noul sezon din La Liga cu două victorii și a câștigat și Supercupa Spaniei împotriva Sevillei. Catalanii stau excelent la capitolul încredere, iar echipa are rezultatele scontate sub comanda lui Valverde, căruia i se va propune în viitorul apropiat prelungirea înțelegerii. Gerard Pique a participat ieri la un eveniment organizat de PokerStars și a vorbit despre echipa sa, dar și despre vizita-surpriză făcută de Neymar ieri.

Întrebat dacă l-a rugat pe starul brazilian să nu meargă la Madrid, Pique a dat un răspuns care i-a lăsat mască pe jurnaliști: subiectul Real Madrid nu a intrat în discuție. În schimb, fotbalistul Barcelonei a dezvăluit că s-a bucurat să-l revadă pe Neymar: "Nu am vorbit despre asta (n.r. transferul la Real Madrid). L-am văzut ieri și azi a venit la antrenament (n.r. luni). Are o grămadă de prieteni aici. Am vorbit câte puțin din toate și ne vom mai revedea. Sunt fericit că Neymar se întoarce mereu la Barcelona. Aici e a doua lui casă".

Ulterior, starul de 31 de ani al Barcelonei a fost întrebat dacă rivala Real Madrid este mai slabă fără Cristiano. "Au început cu două victorii și joacă bine. Îl știm pe Julen (n.r. Lopetegui) de la națională și până acum se întâmplă ceea ce ne așteptam. Cred că Realul va fi o echipă care se va baza mai mult pe forța grupului decât pe individualități.", a răspuns Pique.

Fundașul central a vorbit și despre posibilul transfer al lui Pogba la Barcelona, după ce presa spaniolă a scris intens despre această mutare. "Știi ce se întâmplă la Manchester United? Crezi că Pogba va ajunge la Barcelona din cauza problemelor pe care le are cu Mourinho?", a fost întrebarea jurnalistului.

"Nu prea sunt în temă cu ce se întâmplă între ei. Pogba e un jucător extraordinar și e la Manchester United. Vom vedea dacă va schimba clubul în viitor. Ar fi minunat să vină la Barcelona și ne-ar face fericiți acest transfer, dar trebuie să respectăm faptul că acum e la United", a răspuns Pique.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...