Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Pink trece prin momente dificile. Iată cu ce probleme se confruntă artista

Recommended Posts

Pink trece prin momente dificile. Iată cu ce probleme se confruntă artista !

 

 

pink_1.jpg

 

 

Se pare că Pink trece printr-o perioadă dificilă, chiar în timpul turneului său din Australia. Fiul cel mic al artistei, Jameson, a făcut o alergie, care i-a cauzat o erupție pe piele destul de severă. Artista spune că de vină ar fi un virus din Australia, care a afectat-o și pe fiica ei, aceasta având o temperatură ridicată, de 38 de grade.

 

Soțul lui Pink, Carey Hart, o însoțește pe artistă în acest turneu, și a dorit să le arate tuturor prin ce momente dificile trece familia lor, în această perioadă.

„Vreți să știți cât de fabulos este acest turneu? Uitați-vă la mâinile, la picioarele și la gura lui Jameson; Willow are o temperatură de 38 de grade. Amândoi copiii sunt la pat, iar mama lor trebuie să se descurce cu toate și să țină și concerte. Ieri eram cu Jameson la micul dejun, iar o femeie care stătea la masa de lângă noi se tot uita insistent la copilul meu. I-am spus că a fost ciupit de insecte”, a scris Carey Hart pe Instagram.

 

În ciuda problemelor, soțul lui Pink știe să facă haz de necaz și a postat o nouă fotografie cu fiul său, alături de următorul mesaj: „Am ieșit cu Jameson afară să-i contaminăm și pe alții!”.

 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...