Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News] Anthem – trailer nou şi versiune demo confirmată

Recommended Posts

anthem-5.jpg

 

Electronic Arts şi studioul BioWare s-au folosit de ocazia oferită de PAX West 2018 pentru a dezvălui un nou trailerpentru Anthem, acesta punând accentul pe ideea că fiecare jucător va beneficia de un storyline personalizat în cadrul universului acestui joc. 

Mai mult, producătorii au confirmat că Anthem va beneficia şi de o versiune demo, nefiind vorba despre un beta sau un test similar menit să prezinte o versiune aflată în lucru a jocului. Nu, va fi vorba despre o versiune demonstrativă propriu-zisă, pe care o parte a jucătorilor o vor putea încerca începând cu 1 februarie 2019. De ce doar o parte? Pentru că se pare că Electronic Arts nu înţelege scopul lansării unui astfel de demo, acesta urmând să fie disponibil doar pentru abonaţii EA Access (pe Xbox One), Origin Access sau Origin Access Premier (pe PC), precum şi pentru jucătorii care au plasat deja o precomandă pentru Anthem. Cu alte cuvinte, doar pentru utilizatorii care au ales să plătească. Pentru un demo, care ar trebui să fie gratuit…

Anthem este un shared-world action-RPG, în cadrul căruia până la patru jucători, numiţi Freelanceri, se vor putea grupa pentru a lupta împreună împotriva ameninţărilor, faunei exotice şi a condiţiilor meteo potrivnice. Echipaţi cu exosuit-urile numite Javelins, fiecare dotate cu arme şi abilităţi proprii, Freelancerii rămân singura speranţă pentru ca omenirea să supravieţuiască.

Anthem va fi lansat pe 22 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Origin).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...