Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

"M-am gândit să revin în Spania sau Italia". Morata a dezvăluit motivul pentru care a dorit să plece de la Chelsea

Recommended Posts

26Oqb1j.jpg

 

Alvaro Morata, atacantul lui Chelsea Londra, a comentat momentele din această vară în care și-a dorit să plece din Anglia, după un "sezon dezastruos" în Premier League.

În vârstă de 25 de ani, fotbalistul venit la Chelsea de la Real Madrid, în schimbul a 62 de milioane de euro, s-a bucurat de un debut excelent pe "Stamford Bridge", dar nu a putut să țină ritmul și ușor-u;or s-a stins devenind unul dintre fotbaliștii siguri de locul pe banca de rezerve.

În primele șase etape din sezonul precedent, Morata a înscris șase goluri în primele șase etape, într-una dintre partide reușind un hat-trick. Din păcate, în partea a doua a sezonului, Morata a marcat doar de trei ori în 23 de partide și a pierdut locul în echipa națională a Spaniei, care se calificase la Cupa Mondială.

În aceste condiții, Morata, care a fost chemat la naționala pentru primele meciuri din Liga Națiunilor, și-a dorit să părăsească Premier League pentru a reveni în Spania sau Italia.

"M-am gândit să joc din nou în Spania sau în Italia, bineînțeles că am crezut că voi fi fericit la Chelsea, dar nu întotdeauna iese ceea ce ne dorim", a declarat Morata presei spaniole.

"A fost un dezastru sezonul trecut, nu știam unde eram, nu eram fericit. Nu am fost chemat la Cupa Mondială pentru că n-am avut cel mai bun sezon, iar pentru selecționer a contat asta.

Nu am o părere rea la adresa lui Lopetegui, am trăit multe lucruri frumoase cu el, a fost decizia lui, dar nici eu nu am făcut cel mai bun sezon.

"Dar eu nu urăsc pe nimeni, îi doresc tot ce e mai bun, mai mult că acum este antrenor la Real Madrid", a mai spus Morata.

Per total, în sezonul trecut, spaniolul a marcat doar 15 goluri în toate competițiile pentru "albaștri".

"Când începi să joci fotbal și urmărești Cupa Mondială la televizor, te gândești să ajungi acolo. Am ajuns la un nivel care m-a făcut să cred ca voi merge și am realizat că nu sunt acolo când am văzut meciurile echipei naționale din propria mea casă" - Alvaro Morata.

Morata a mai jucat la Juventus în perioada 2014-2016, timp în care a marcat 20 de goluri în 73 de meciuri oficiale. Pentru naționala Spaniei, vârful are 13 goluri în 23 de selecții.

 

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...