Sign in to follow this  
miLan

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au o dată oficială de lansare

1 post in this topic

i-love-new-york-Google-Event-1170x658.jp

 

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au fost subiectul multor speculații în ultimele luni, iar cineva a reușit să și vândă câteva exemplare, înainte de lansarea oficială. Între timp, Google a programat un eveniment pentru dezvăluirea lor.

Seria de smartphone-uri Pixel a celor de la Google este una foarte apreciată în industrie și, cu fiecare model, a reușit să facă valuri la nivel global. Spre deosebire de Pixel și Pixel 2 însă, oficialii gigantului din Mountain View au fost foarte ineficienți în a ascunde detaliile referitoare la cea mai recentă iterație a smartphone-ului.

Toate particularitățile de performanță împreună cu detaliile de design și abilitățile de captură referitoare la Pixel 3 au circulat pe internet în ultimele săptămâni. Dintr-un punct de vedere, o revelație majoră în timpul evenimentului de lansare pentru Google Pixel 3 și Pixel 3 XL este foarte puțin probabilă.

Noile smartphone-uri de la Google vor fi detaliate pe data de 9 octombrie în cadrul unei conferințe ce va avea loc la New York, de aici și aspectul invitației în format digital care poate fi văzută mai sus. Locația exactă reprezintă o premieră importantă pentru compania americană, în contextul în care, conferințele anterioare s-au ținut în California, mult mai aproape de sediul fizic al Google.

Evenimentul de lansare al Google Pixel 3 și 3 XL va putea vizionat pe YouTube de către toți curioșii în timp real. Ora exactă este 11 AM ET sau 18:00 – ora României. În mod previzibil, vom publica detaliile de la conferință în momentul în care au devenit publice.

În privința specificațiilor, smartphone-urile vor fi construite în jurul unui SoC Snapdragon 845 de la Qualcomm și, în contrast cu întreaga industrie, vor include o singură cameră principală. În schimba, s-ar putea să integreze două camere frontale. Nu va lipsi spatele de sticlă și încărcarea wireless prin standardul Qi. Pixel 3 XL va avea o crestătură destul de mare în partea de sus a ecranului, în timp ce modelul standard va opta pentru un design mai simetric, apropiat de modelel din anii trecuți.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.