Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Ronaldo insistă pentru un super-transfer. Ar fi o lovitură de proporţii dată de Juventus

Recommended Posts

Mu7uDgC.jpg

 

Cristiano Ronaldo face orice pentru a câştiga UEFA Champions League alături de Juventus. Goal.com anunţă că lusitanul insistă pe lângă conducerea bianconerilor pentru o revenire de senzaţie la Torino, cea a lui Paul Pogba.

Juventus ar putea profita de tensiunile prezente între campionul mondial şi managerul lui Manchester United, Jose Mourinho. Totuşi, această cerere nu va fi uşor de onorat de către campioana Italiei, dacă ţinem cont că şi Barcelona face tot posibilul pentru aducerea mijlocaşului de 25 de ani pe Camp Nou.

"Să vorbim despre transfer... Sunt sub contract. Au existat mereu mici momente de tensiune cu antrenorul, dar relația noastră a rămas la fel. O relație normală, ca între jucător și antrenor. Așa cum puteți vedea, nu sunt în tricoul Barcelonei și asta pentru că sunt la United", a declarat francezul pentru Telefoot, cu câteva zile în urmă.

Pe de altă parte, piemontezii se bazează şi pe alte două lucruri care l-ar face pe Pogba să revină la Juve: şansa de a juca alături de Cristiano Ronaldo, dar şi faptul că torinezii se numără printre marile favorite la cucerirea trofeului UEFA Champions League.

Ca o ironie, până la eventuala revenire la Juventus, Pogba va fi adversarul bianconerilor în Grupa H a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Valencia şi Young Boys Berna.

Noul regulament UEFA permite unui jucător să joace în UCL pentru o altă echipă, dacă deja a reprezentat un alt club în faza grupelor, lucru care până acum nu era posibil.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...