Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

"Cu asta spun tot!" Reacția lui Asensio când a fost întrebat dacă vrea să își schimbe numărul de pe tricou

Recommended Posts

ro5DSrJ.jpg

 

Marco Asensio a reușit o performanță fantastică în partida din Liga Națiunilor, cea jucată împotriva Croației. Starul lui Real Madrid a devenit astfel doar al doilea jucător al naţionalei Spaniei din ultimii zece ani care oferă trei assist-uri într-un meci. Precedentul a fost Nolito, contra unui adversar mult mai slab însă: Liechtenstein, în 2016.

Asensio a mai reușit un gol în minutul 33 și a contribuit din plin la autogolul lui Lovre Kalinic din minutul 35, când şutul său în transversală l-a lovit pe portar înainte de a intra în poartă. După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Asensio a devenit unul dintre jucătorii de bază de la Real Madrid.

"Cu sau fără Cristiano, am intrat pe teren cu gândul să devin titular și un jucător mai important pentru echipă", a spus Marco Asensio pentru revista Panenka.

Marco Asensio a vorbit și despre numărul pe care îl poartă pe tricou. Zilele trecute, acesta a refuzat să poarte numărul 7, purtat de Cristiano Ronaldo. În prezent, Asensio joacă cu numărul 20 de spate.

"Nu aș vrea să îmi termin cariera cu numărul '20' și cu asta spun totul. Dacă aș vrea să îl schimb? Vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus Asensio.

Până la urmă, numărul 7 purtat de Cristiano Ronaldo a fost preluat de Mariano Diaz, adus pentru 20 de milioane de euro.  Marco Asensio a fost cel căruia i s-a oferit iniţial numărul 7, în care Cristiano Ronaldo a scris istorie în ultimii ani. Potrivit The Cope Partidazo, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a preferat însă numărul 20.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...