Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Fost coleg cu Messi și Ronaldo, Tevez a vorbit despre marea diferență dintre ei. "La 06:00 dimineața era acolo!"

Recommended Posts

VZQESP5.jpg

 

Ajuns la 34 de ani, Carlos Tevez a avut privilegiul de a juca alături de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cei mai buni jucători din lume în ulitmii 10 ani. Prezent la o emisiunea TV în țara sa natală, Apașul a fost întrebat despre diferențele dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, fotbaliști aflați într-o adevărată competiție de-a lungul vremii.

Carlos Tevez și Lionel Messi au împărțit vestiarul la naționala Argentinei și atacantul de la Boca Juniors își amintește că, spre deosebire de Ronaldo, decarul Barcelonei nu merge niciodată la sala de forță.

"Nu l-am văzut în viața mea pe Messi mergând la sală. Și nici să se antreneze ca să-și îmbunătățească tehnica. La el totul este natural. Singurul lucru la care s-a antrenat a fost executarea loviturilor de la 11 metri. Înainte nu le nimerea deloc, iar acum le bate pe toate numai în vinclu" a dezvăluit Carlos Tevez.

Fost coleg cu portughezul Cristiano Ronaldo la Manchester United, "Apașul" a povestit că lusitanul e cu totul diferit. "După antrenamente mergea mereu la sală. Pentru el este o adevărată obsesie și vrea să fie mereu cel mai bun în tot ceea ce face. Mereu venea primul. Dacă aveam antrenament la ora 09:00 și eu ajungeam cumva pe la 08:00, el era mereu acolo. Dacă ajungeam la 07:30, el era acolo. La un moment dat nu știam ce să mai fac să reușesc să-l surprind. Într-o zi am decis să vin de la 06:00. A fost în zadar. Ronaldo era deja acolo. Era puțin somnoros, dar era acolo" a mai precizat Tevez.

În cei 9 ani de rivalitate din La Liga, Messi i-a luat fața lui Ronaldo. Conform publicației spaniole As, în toată această perioadă de 9 sezoane, Messi a marcat 471 de goluri în 476 de partide oficiale, în timp ce Ronaldo a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri. Și la pasele de gol argentinianul îi ia fața portughezului, cu 177 de "assist-uri", față de 117.

Înainte de a ajunge la Real, Ronaldo câștigase deja un Balon de Aur când era la Manchester United, însă în perioada petrecută la Real a obținut alte 4 distincții, la fel ca și rivalul Messi. Un capitol la care Messi îl bate din nou pe Ronaldo este cel al golurilor din El Clasico. Mai exact, cei doi au jucat câte 30 de derby-uri, însă Messi a marcat de 30 de ori, în timp ce Cristiano a înscris "doar" 18 goluri. În cele 30 de derby-uri, argentinianul se laudă și cu 11 pase de gol, față de doar una reușită de Ronaldo.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...