Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Cat Music se extinde la nivel mondial și lansează oficial prima filială internațională – Cat Music Spain

Recommended Posts

Cat Music se extinde la nivel mondial și lansează oficial prima filială internațională – Cat Music Spain

 

 

image001_2.jpg

 

 

Casa de discuri Cat Music deschide un nou capitol muzical, Cat Music Spain, prima filială internațională a label-ului și investește în industria muzicală din Spania.
 
Ieri, în cadrul unei conferințe de presă în Madrid, Cat Music, cel mai mare label independent din Europa Centrală, de Est și Rusia, a anunțat oficial extinderea la nivel mondial prin prima filială internationala – Cat Music Spain. Mai mult, label-ul va aloca un milion de euro industriei muzicale din Spania, în următorii cinci ani. În cadrul conferinței, au fost prezenți artiști de top din muzica românească și internațională, Markus Schulz, Marius Moga, Elena, Arsenium, Laurentiu Duta, Ilinca, Jorge Gonzalez, Jose AM si Yasiris.
 
„Este un vis mai vechi de-al meu de a extinde Cat Music la nivel internațional. Iată că acum se întâmplă odata cu lansarea oficială a Cat Music Spain. Devenim astfel prima casă de discuri independentă din România care se extinde oficial în afara țării. De fapt, noi acționăm în Spania de mai mult de un an, odata cu înființarea Cat Music Spain în 2017, sub conducerea prietenului meu, Sergiu Stoiadin. Am așteptat să ne consolidăm, avem deja artiști spanioli semnați, dintre care unii sunt difuzați de radiourile din Spania, iar acum lansăm oficial și putem prezenta ceva concret. Sunt convins că această mișcare va fi benefică nu doar pentru Cat Music, ci pentru toți creatorii de conținut muzical din România care se vor bucura prin noi de o nouă piață, dincolo de România și chiar mai mult decât Spania, având în vedere amploarea sferei de limba spaniolă”, declară Dan Popi, CEO Cat Music & General Manager Cat Music Spain.
 
„Nu este o coincidență faptul că motto-ul nostru este #Locosportutalento (vrem să îți descoperim talentul). Așa cum artiștii Cat Music se pot bucura de piața muzicală din Spania, artiștii Cat Music Spain pot beneficia de avantajele pieței muzicale din România și nu numai. Visul nostru este să descoperim și să lansăm următorul pop star spaniol", adaugă Sergiu Stoiadin, directorul Cat Music Spain.
 
Evenimentul de lansare a continuat cu un concert-eveniment SOLD-OUT ce a avut loc în cadrul celebrului Teatru Barcelo. Gazda a fost nimeni altul decât Tony Aguilar, prezentatorul Los 40 Global Show, cea mai ascultată emisiune de radio din America Latină, difuzată în 12 țări, printre care Columbia, Mexic, Chile, Argentina, Republica Dominicana si Paraguay. Pe scena teatrului au urcat, de asemenea, artiștii Cat Music si Cat Music Spain care au cucerit publicul și posturile radio din America Latină. Elena, Monoir, Brianna, Paul Damixie, Jorge Gonzalez, Yasiris, Ilinca, Jose AM si DJ Sava sunt doar câțiva dintre aceștia, iar headliner-ul serii, Markus Schulz, unul dintre cei mai de succes DJ ai lumii a mixat în cadrul evenimentului de lansare a label-ului.
 
Tony Aguilar a susținut pe parcursul carierei sale artiști care au devenit celebri, iar acum oferă sprijinul sau unor artisti fresh precum Jorge Gonzalez si Paul Damixie, ale caror piese s-au auzit pentru prima oara in cadrul Los 40 Global Show.
 
De-a lungul timpului, label-ul a lansat piese precum „Tu Boquita” (Jorge Gonzalez), „You & I” (Toompak Deejays), „Esta Noche” (Jorge Gonzalez ft. Mirella Cesa), dar sâși noi artiști care intră în portofoliul filialei internaționale, nume precum Yasiris și Jose AM
 
Cat Music este cel mai important label din România, cu o cotă de piață de 30%, peste 8 000 de piese publicate și deține cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrala, de Est si Rusia, cu 4.978.338 de abonati și peste 5 miliarde de vizualizări. Cu un portofoliu ce depășește 60 de artiști, casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internaționale, cum ar fi „Dragostea din Tei” (O-Zone), „Stereo Love” (Edward Maya), „Mamma Mia (He’s Italiano)” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor”(Kamelia).
 
În urmă cu un an, Cat Music a lansat oficial www.catmusic.ME, prima platformă integrată a unui label, unde iubitorii de muzică pot avea acces la conținut exclusiv, videoclipuri în avanpremieră, concursuri, „behind the scenes”, galerii foto, dar și știri despre artiștii preferați. 
 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...