Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Ed Sheeran va concerta pentru prima dată în România, în 2019

Recommended Posts

Ed Sheeran va concerta pentru prima dată în România, în 2019

 

 

87612f1c63ad3d23_gettyimages_481138860.jpg

 

Megastarul mondial Ed Sheeran a anunțat astăzi că a inclus România în seria de spectacole pe care le va susține anul viitor, așa că românii vor avea ocazia de a-l vedea pe artistul britanic într-un concert la București, pe 3 iulie, la Arena Națională. În perioada mai-august 2019, turneul nou-anunțat se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK. Vânzarea biletelor începe pe 27 septembrie, la 10:00 ora Londrei, pentru toate spectacolele, anunță organizatorii concertulului, Barracuda Music.

https://streamable.com/v1bnt

Aflat în prezent în turneul mondial pentru promovarea albumului ‘Divide’, Ed nu este doar unul dintre cei mai de succes artiști contemporani, ci și unul dintre cei mai solicitați. În cadrul turneului din această vară din UK, Ed a cântat în fața a peste 1,1 milioane de spectatori, inclusiv în patru seri pe stadionul Wembley din Londra, susținând astfel cel mai mare turneu al unui artist solo care a avut vreodată loc în UK.

Ed Sheeran – artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI) – și-a lansat cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide) în luna martie a anului trecut. Cantautorul unei întregi generații, Ed a continuat să domine topurile muzicale din toată lumea încă de la lansarea albumului. Cu vânzări de peste 15,5 milioane de albume până în prezent la nivel mondial, ‘÷’ (Divide) a dat naștere hiturilor “Shape of You” (cel de-al treilea cel mai vândut single din toate timpurile în UK și piesa cu cele mai multe redări în streaming pe Spotify), “Castle on the Hill”, “Galway Girl”, hitul Nr. 1 de Crăciun în 2017 în UK, “Perfect” și “Happier”. 

 

BILETE LA CONCERTUL LUI ED SHEERAN

Deoarece Ed și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate. La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea în zona de spectacol. Vă rugăm aduceți un document de identitate valabil și intrați la spectacol împreună cu prietenii și familia cu care ați achiziționat biletele.

Toți clienții sunt îndemnați să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afișată pe Edsheeran.com.

Pentru lista de întrebări și răspunsuri, vă rugăm accesați –  Edsheeran.com sau eventim.ro

 

Pentru concertul din România din 3 iulie 2019, biletele se pot achiziționa începând cu 27 septembrie, orele 12:00, de pe www.eventim.ro .

 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...