Sign in to follow this  
KjaeR

Verdict nemilos! Cristiano Ronaldo nu va mai ajunge vreodată la cifrele de la Real Madrid

1 post in this topic

ymHksOX.jpg

 

Dacă fanii lui Juventus sperau că Ronaldo va reuşi să repete şi în Italia cifrele de la Real Madrid, ar trebui să-şi reconsidere aşteptările.

Potrivit unui studiu realizat de compania Olocip, portughezul nu-şi va egala în Serie A performanţele avute în Spania, unde a evoluat timp de 9 ani. Cu toate acestea, scăderea de randament nu va fi dramatică.

Directorul executiv al Olocip, Mario Garrido, a explicat la ce trebuie să se aştepte suporterii bianconerilor din partea portughezului.

"Deşi prestaţiile lui Cristiano la Juventus vor fi în scădere, echipa va avea de câştigat. Totuşi, dacă la Real Madrid avea o medie de aproape un gol pe meci, la Juventus previziunile sunt că nu va depăşi 0,8 goluri pe meci", a declarat Garrido, la World Football Summit, în cadrul unui seminar dedicat inteligenţei artificiale în fotbal.

Totodată, Garrido a vorbit şi despre ce înseamnă plecarea lui Ronaldo de la Real Madrid: "Fără el, numărul paselor decisive ale lui Benzema scade, dar creşte cel al golurilor. Nu o spunem noi, ci instrumentul pe care îl folosim şi care oferă aceste rezultate".

Instrument care poartă numele de TCT-Scout şi care analizează trei aspecte: ofensiva, defensiva şi construcţia jocului. Pentru a determina viitoarele prestaţii ale unui jucător într-o echipă nouă sunt luate în calcul mai multe elemente, precum concurenţa din cadrul lotului, stilul de joc, noii colegi sau vârstă.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.