Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Low l-a trimis pe Bierhoff după Ozil, dar fotbalistul le-a "dat ignore": "Nu vrea să stea de vorbă cu noi"

Recommended Posts

6BwQZsg.jpg

 

Mesut Ozil nu vrea să dialogheze cu selecţionerul Joachim Low sau cu Oliver Bierhoff, team managerul naţionalei, despre o posibilă revenire a sa la prima reprezentativă.

Low a menţionat că a încercat de mai multe ori să-l contacteze pe Ozil însă acesta nu a dorit să-i răspundă, în timp ce Bierhoff s-a deplasat chiar la Londra, la Arsenal, unde evoluează mijlocaşul, pentru asta de vorbă cu acesta, fără succes însă.

''Ne-am fi dorit să avem o discuţie cu Mesut, dar trebuie să acceptăm că acesta nu vrea momentan să stea de vorbă cu noi'', a spus miercuri Bierhoff.

Oliver Bierhoff a afirmat, în iulie, că Mesut Ozil nu ar fi trebuit inclus în lotul campioanei mondiale pentru turneul final din Rusia, ca urmare a scandalului provocat de publicarea unei fotografii a mijlocaşului alături de preşedintele Turciei, Tayyip Erdogan.

Ozil, jucător cheie al Germaniei în campania de succes de la CM 2014, şi coechipierul său Ilkay Gundogan, ambii de origine turcă, au fost ţinta criticilor după ce o fotografie făcută la Londra în compania preşedintelui turc în luna mai a apărut în presă.

La Cupa Mondială din Rusia, Germania a avut o evoluţie slabă şi a părăsit competiţia din faza grupelor, pentru prima dată în ultimii 80 ani. Ozil a jucat titular în primul meci cu Mexic (0-1), dar evoluţia lui a fost departe de aşteptări. El a fost lăsat pe bancă la meciul cu Suedia, dar a reapărut în jocul cu Coreea de Sud (0-2), fără un impact semificativ.

La scurt timp după izbucnirea polemicii, Mesut Ozil şi-a anunţat retragerea din selecţionata Germaniei, invocând "rasismul" din criticile care l-au vizat după eliminarea Mannschaft-ului din primul tur al Cupei Mondiale.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...