Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Forbes a anunţat clasamentul celor mai puternici agenţi din lumea sportului. Mendes şi Raiola, în Top 5

Recommended Posts

DqNBmuY.jpg

 

Jorge Mendes este pe locul 2 în clasamentul celor mai influenţi agenţi din lumea sportului în 2018, în timp ce Mino Raiola a reuşit o ascensiune extraordinară, care l-a adus pe poziţia a cincea.

Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus i-a consolidat lui Mendes statutul de cel mai important impresar din fotbal. Portughezul a realizat comisioane de peste 100 de milioane de dolari în acest an, o creştere de 30,5% faţă de 2017, iar valoarea totală a contractelor de care se ocupă este de un miliard de dolari.

Mendes este depăşit doar de Scott Boras, lider pentru al patrulea an la rând în clasmentul agenţilor sportivi realizat de Forbes. Americanul care se ocupă în special de jucători de baseball a încasat din comisioane 105,2 milioane de dolari în 2018, iar contractele de care se ocupă au o valoare de 1,9 miliarde de dolari.

Jonathan Barnett, impresarul lui Gareth Bale, completează podiumul, în timp ce Jeff Schwartz, unul dintre cei mai apreciaţi impresari din baschetul nord-american e pe poziţia a patra.

Aflat pe locul 10 anul trecut, Raiola a făcut un salt impresionant până pe 5, datorită comisioanelor de 62,9 milioane de dolari şi contracte totale de 628,9 milioane de dolari.

 

l8OZlNu.jpg

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...