Jump to content
Sign in to follow this  
KjaeR

Mourinho confirmă că i-a luat banderola lui Pogba: "E o decizie pe care nu trebuie să o explic"

Recommended Posts

chTBQ0y.jpg

 

Jose Mourinho a confirmat, după eliminarea din Cupa Ligii, că i-a luat banderola de căpitan lui Paul Pogba, dar nu și-a motivat decizia.

"Am luat deczia ca Paul să nu mai fie al doilea căpitan. Dar nu e nicio problemă. Persoana care a decis că Paul nu mai e al doilea căpitan a fost exact aceeaşi care a decis ca Paul să fie al doilea căpitan, adică eu. Eu sunt menagerul, pot lua astfel de decizii, nicio consecinţă, nicio problemă, doar o decizie pe care nu trebuie să o explic", a declarat Mourinho.

Căpitanul echipei din Manchester este ecuadorianul Antonio Valencia, dar, în absenţa acestuia, accidentat, Mourinho i-a dat banderola lui Pogba la trei meciuri.

The Times a scris, marţi, că Mourinho i-a luat banderola de căpitan mijlocaşului Paul Pogba, după ce francezul a criticat stilul defensiv de joc al formaţiei sale.

După ce United a remizat, sâmbătă, acasă, cu Wolverhampton, scor 1-1, Pogba a spus că echipa din Manchester ar trebui să "atace, atace, atace" când evoluează pe teren propriu. Întrebat de ce nu o face, Pogba a răspuns că el e jucător şi nu poate spune de ce echipa nu atacă.

Mourinho s-a înfuriat după aceste afirmaţii şi i-a transmis lui Pogba că nu o să mai fie niciodată căpitan la echipă atât timp cât e el antrenor şi că formaţia Manchester United e mai presus de orice fotbalist.

În plus, Pogba nu a fost convocat la partida cu Derby County, din Cupa Ligii, care a avut loc aseară. Manchester United a ratat calificarea în optimi, după ce a fost învinsă la penalty-uri de Derby County.

La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 2-2. United a deschis scorul în minutul 3, prin Mata, dar oaspeţii au trecut la conducere în repriza a doua prin reuşitele lui Wilson '59 şi Marriott '85. Fellaini a egalat în mintul 90+5, iar scorul de 2-2 s-a menţinut până la finalul prelungirilor.

Pentru departajare, jucătorii celor două echipe au executat opt serii de lovituri de la 11 metri şi doar Phil Jones (Manchester United) a ratat.

Azi, presa din Anglia a scris că transferul lui Pogba la Barcelona este iminent.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...