Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
KjaeR

Mourinho confirmă că i-a luat banderola lui Pogba: "E o decizie pe care nu trebuie să o explic"

Recommended Posts

chTBQ0y.jpg

 

Jose Mourinho a confirmat, după eliminarea din Cupa Ligii, că i-a luat banderola de căpitan lui Paul Pogba, dar nu și-a motivat decizia.

"Am luat deczia ca Paul să nu mai fie al doilea căpitan. Dar nu e nicio problemă. Persoana care a decis că Paul nu mai e al doilea căpitan a fost exact aceeaşi care a decis ca Paul să fie al doilea căpitan, adică eu. Eu sunt menagerul, pot lua astfel de decizii, nicio consecinţă, nicio problemă, doar o decizie pe care nu trebuie să o explic", a declarat Mourinho.

Căpitanul echipei din Manchester este ecuadorianul Antonio Valencia, dar, în absenţa acestuia, accidentat, Mourinho i-a dat banderola lui Pogba la trei meciuri.

The Times a scris, marţi, că Mourinho i-a luat banderola de căpitan mijlocaşului Paul Pogba, după ce francezul a criticat stilul defensiv de joc al formaţiei sale.

După ce United a remizat, sâmbătă, acasă, cu Wolverhampton, scor 1-1, Pogba a spus că echipa din Manchester ar trebui să "atace, atace, atace" când evoluează pe teren propriu. Întrebat de ce nu o face, Pogba a răspuns că el e jucător şi nu poate spune de ce echipa nu atacă.

Mourinho s-a înfuriat după aceste afirmaţii şi i-a transmis lui Pogba că nu o să mai fie niciodată căpitan la echipă atât timp cât e el antrenor şi că formaţia Manchester United e mai presus de orice fotbalist.

În plus, Pogba nu a fost convocat la partida cu Derby County, din Cupa Ligii, care a avut loc aseară. Manchester United a ratat calificarea în optimi, după ce a fost învinsă la penalty-uri de Derby County.

La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 2-2. United a deschis scorul în minutul 3, prin Mata, dar oaspeţii au trecut la conducere în repriza a doua prin reuşitele lui Wilson '59 şi Marriott '85. Fellaini a egalat în mintul 90+5, iar scorul de 2-2 s-a menţinut până la finalul prelungirilor.

Pentru departajare, jucătorii celor două echipe au executat opt serii de lovituri de la 11 metri şi doar Phil Jones (Manchester United) a ratat.

Azi, presa din Anglia a scris că transferul lui Pogba la Barcelona este iminent.

 

sursa: digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.