Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Bebe Rexha i-a vândut un parfum Rihannei și apoi a ajuns să-i compună o piesă

Recommended Posts

Bebe Rexha i-a vândut un parfum Rihannei și apoi a ajuns să-i compună o piesă

 

 

bb_2.jpg

 

Bebe Rexha a dezvăluit în emisiunea Good Morning Britain că i-a vândut un parfum Rihannei, chiar cu un an înainte de a scrie piesa „The Monster”, care ulterior a fost înregistrată de Eminem și Riri.

de9sfymw4aaz2_l.jpg

 

Bebe Rexha, în vârstă de 29 de ani, a vorbit în cadrul interviului despre începuturile sale în industria muzicală și despre momentul în care i-a vândut Rihannei un parfum în 2012. 

Un an mai târziu, drumurile celor două aveau să se intersecteze din nou, când melodia lui Bebe a fost înregistrată în studio de către Rihanna și Eminem, piesa ajungând în fruntea topurilor muzicale. 

„Purta un ruj roșu și ochelari de soare, nu aveam nicio idee că un an mai târziu aveam să scriu un hit pe care ea avea să-l cânte. Mi-a schimbat viața complet”, a declarat Bebe Rexha. 
 

Artista a scris numeroase piese precum „Like a Champion”, pentru Selena Gomez și „The Monster” pentru Eminem și Rihanna, toate astea înainte să semneze propriul contract. Cariera ei a început acum șase ani când a făcut parte din trupa Black Cards. 

117323009_612x612.jpg

 

După doi ani în trupă, Bebe Rexha a părăsit grupul pentru a urma o carieră solo. Inevitabil, talentul ei a dus-o departe, bifând o colaborare cu rapperul G-Eazy pentru piesa „Me, Myself and I”, care a ajuns pe  prima poziție în topul Billboard Hot Rap Songs. 

145432_0485.jpg

 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...