Sign in to follow this  
miLaneZ

LG V40 ThinQ a fost dezvăluit pe larg

1 post in this topic

lg-v40-653x408.jpg

 

După o mică prezentare  care n-a răspuns la prea multe întrebări, noul telefon LG V40 a avut parte în sfârșit de o dezvăluire pe larg.

Trăsătura principală a telefonului tot este reprezentată de ansamblul celor trei camere principale, cu trei lentile diferite ce oferă unghiuri de vedere de: 107 grade, 78 de grade și 45 de grade, permițând efectuarea unui zoom 3x. Camerele au senzori de 12 și 16 megapixeli, cu trăsături diferite în ceea ce privește dimensiunile efective ale pixelilor. Cert este că pot înregistra video în format HDR, 4K la 60 de cadre pe secundă, sau 240 de cadre pe secundă la 1080p pentru modul de slow motion. Pe lângă aceste camere principale mai sunt și alte două frontale, de 5 și de 8 megapixeli.

Restul telefonului are caracteristici precum un ecran de 6.4 inch OLED, cu breton și cu suport pentru HDR. Apoi avem un chipset Snapdragon 845 cu 6GB RAM, 64GB de stocare, suport pentru un card SD, o baterie de 3300mAh, suport pentru QuickCharge 3, un jack audio conectat la un QuadDAC de 32 de biți, și rezistență la factori de mediu cu certificare IP68. Tot ansamblul rulează pe Android 8.1.

Prețul pentru această minunăție este de 900 de dolari în funcție de cine îl vinde, deocamdată au fost dezvăluite prețurile doar pentru SUA… unde poate ajunge și până la 980 de dolari. Data de lansare pentru LG V40 ThinQ este 18 octombrie.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.