Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Civilization VI este acum disponibil pe iPad și pe iPhone

Recommended Posts

Civilization-VI-iPhone-653x408.jpg

 

La nouă luni după ce jocul de strategie Sid Meier Civilization VI a fost portat pe iPad, Aspyr Media a plusat cu o versiune pentru iPhone. Jocul este complet, deși îi lipsesc expansionurile disponibile în versiunea pentru consolă. Dacă ați cumpărat deja versiunea de iPad, o veți obține pe cea destinata pentru iPhone gratuit, desi există si o ofertă disponibilă tuturor celorlalți.

In

Quote

ițial creat de legendarul designer de jocuri Sid Meier și publicat de compania 2K Games, Civilization VI este un joc de strategie pe ture în care construiti un imperiu pentru a rezista testului timpului, conducând o civilizație de la Epoca de Piatră până la Epoca Informației. Explorați un nou teren, noi tehnologii de cercetare, ii infrangeti pe dușmani și mergeți umar la umar cu cei mai renumiți lideri ai istoriei, în timp ce încercați să construiți cea mai mare civilizație pe care lumea a cunoscut-o vreodata.

Deoarece este acum o aplicație universală, jucătorii de pe iPad au acces automat. Prețul întreg pentru toți ceilalți este de 119,99 lei – un pic cam mare pentru un joc de iPad, și chiar prea mult pentru un iPhone – dar puteți juca gratuit 60 de runde și apoi puteți profita de oferta de lansare.

P

Quote

entru a sărbători lansarea pe iPhone, jocul Civilization VI cu deblocare completă este în prezent cu 60% reducere, astfel încât jucătorii noi o pot avea pentru 72 lei.

Această promotie se va încheia la data de 16 octombrie 2018, ora 21:59, ora României. Prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de teritoriu. Reducerea este disponibilă numai în App Store.

Jocul Civilization VI poate fi descărcat gratuit de pe App Store, cu 60 de runde gratuite. Va costa 72 de lei până pe 16 octombrie, și ulterior 120 de lei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...