Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Seria Crysis se întoarce pe Xbox One

Recommended Posts

ip23Bx7.jpg

 

Microsoft, prin intermediul contului de Twitter oficial al lui Larry “Major Nelson” Hryb (Director of Programming pentru serviciul Xbox Live), a confirmat că seria Crysis este acum jucabilă şi pe consolele din familia Xbox One.

Nu vă aşteptaţi însă la versiuni remasterizate ale jocurilor celor de la Crytek: este vorba despre ediţiile pentru Xbox 360 ale Crysis, Crysis 2 şi Crysis 3, ce pot fi rulate acum şi pe Xbox One prin intermediul funcţiei de backwards compatibility. Redarea acestor titluri se realizează, astfel, prin emulare.

Totuşi, este interesantă disponibilitatea Crysis pe Xbox One, în deceniul trecut mai toate noile apariţii hardware din domeniul jocurilor video fiind raportate la primul titlu al acestei serii: întrebarea care se afla pe buzele tuturor atunci când apărea o consolă nouă sau serii noi de procesoare şi plăci video era “poate rula Crysis?”. Jocul celor de la Crytek, lansat în 2007, a fost ani buni un veritabil etalon grafic, o portare pentru console (din care lipseau anumite elemente) fiind publicată abia în 2011.

Crysis 2, la rândul său lansat în 2011, precum şi Crysis 3, apărut în 2013, au abandonat în mare măsură natura deschisă a mediului de joc din primul titlu al seriei, fiind mai limitate şi liniare, abordare ce a permis lansarea lor simultană, pe lângă PC, şi pe consolele PlayStation 3 şi Xbox 360.

Între timp, Crytek şi-a schimbat politica, jocurile single player ale companiei (Ryse: Son of Rome şi Robinson: The Journey pentru VR) pălind în faţa titlurilor dezvoltate în special pentru multiplayer, cum ar fi shooter-ul Warface sau jocul cooperativ Hunt: Showdown.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...