Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Heroes of the Storm renunţă la o parte dintre jucători

Recommended Posts

maxresdefault.jpg

 

Odată cu apariţia celui mai nou update pentru MOBA-ul Heroes of The Storm, Blizzard Entertainment a făcut pasul promis încă din această primăvară şi a renunţat jucătorii ale căror PC-uri încă folosesc procesoarele şi sistemele de operare 32-bit şi bătrânul DirectX 9.

Această etapă urmează pasul făcut de Blizzard Entertainment în toamna anului trecut, când a eliminat din jocurile şi serviciile sale compatibilitatea cu vechile Windows XP şi Windows Vista. Conform celor de la Blizzard, vasta majoritate a jucătorilor de Heroes of The Storm rulează versiunea 64-bit a jocului şi deţin un sistem cu DirectX 11 sau o versiune mai recentă, deci această modificare nu ar trebui să afecteze foarte multă lume.

Odată cu încetarea suportului pentru 32-bit, Blizzard are undă verde să extindă anumite elemente ale jocului, în special cele dependente de cantitatea maximă de memorie RAM adresabilă de către sistemele de operare 32-bit (insuficientă pentru un joc serios din zilele noastre). De altfel, noul update pentru Heroes of The Storm aduce şi un nou erou jucabil: Mal’Ganis din universul Warcraft, pe care îl puteţi admira în trailer-ul de mai jos.

Heroes of The Storm este disponibil, în mod gratuit, în versiuni pentru PC (Windows) şi Mac.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...