Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Red Dead Redemption 2 primeşte trailer-ul final înainte de lansare si vine cu o dimensiune mage

Recommended Posts

rdr2-officialart-3840x2160.jpg

Acţiunea din Red Dead Redemption 2 va avea loc în 1899, cu nu mai puţin de 12 ani înainte de evenimentele din primul joc al seriei. După un jaf care nu a decurs conform planului în oraşul Blackwater, Arthur Morgan şi gaşca sa de nelegiuţi Van der Linde sunt nevoiţi să fugă. Cu agenţii federali şi cei mai temuţi vânători de recompense aflaţi pe urmele lor, cei din Van der Linde sunt obligaţi să jefuiască, terorizeze şi să lupte prin inima Americii pentru a supravieţui. În timp ce gaşca e măcinată de tensiuni interne, Athur Morgan trebuie să facă o alegere între propriile idealuri şi loialitatea faţă de grupul Van der Linde, "familia" de răufăcători în care a crescut.

Lumea de joc vastă şi plină de atmosferă din Red Dead Redemption 2 urmează să stea şi la baza noii componente multiplayer Red Dead Online.

Red Dead Redemption 2 va fi lansat pe 26 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. 

În cazul în care optaţi pentru versiunea fizică, pe disc, posesorii de PlayStation 4 trebuie să-şi elibereze 99GB de pe hard-disk-ul consolei, în timp ce utilizatorii de Xbox One vor fi nevoiţi să “cureţe” 107GB (diferenta de dimensiuni dintre cele două console poate indica că posesorii de Xbox One X vor benefia de texturi de rezoluţie mai înaltă decât pe PS4 Pro?). De altfel, coperta japoneză a ediţiei fizice pentru PlayStation 4 a jocului indică că Red Dead Redemption 2 va fi livrat pe două discuri Blu-ray (cel puţin în cazul versiunii publicate în Japonia).

În ceea ce priveşte ediţia digitală de Red Dead Redemption 2, povestea rămâne neschimbată în cazul utilizatorilor de console Xbox One, cu 107GB ocupaţi pe hard-disk-ul consolei. Totuşi, dacă optaţi pentru varianta digitală pentru PlayStation 4, pregătiţi-va ca, în plus fata de cei 99GB necesari, să mai aveţi încă 50GB liberi pentru procesul de instalare propriu-zisă. Aşadar, ca recomandare valabilă în cazul ambelor console, dacă încă deţineţi o ediţie originală cu hard-disk de doar 500GB şi vreţi neapărat să jucaţi Red Dead Redemption 2, nu ar fi rău să vă achiziţionaţi o unitate de stocare externă USB 3.0 pe care să o ataşaţi consolei.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...