Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Trailer nou pentru Twin Mirror de la PGW

Recommended Posts

Twin-Mirror-653x408.jpg

 

Dontnod, compania care a lucrat la jocuri precum Life is Strange și Vampyr, a dezvăluit încă un trailer pentru noul lor joc, Twin Mirror.

În cadrul Paris Games Week, am primit un gameplay trailer în care facem cunoștință cu personajul principal, Sam Hayes și alter egoul său.

Din trailer aflăm că această dualitate a personajului va sta la baza jocului și că va fi o experiență inovativă din punctul de vedere al gameplay-ului. Vei putea să reconstruiești scene bazate pe memoriile lui Sam și să interacționezi cu alter egoul tău pentru a afla ce s-a întâmplat.

Putem specula că jocul va semăna cu Life is Strange, cel puțin din punctul de vedere al dialogului și al poveștii, mai ales că Dontnod și-a construit o reputație în ceea ce privește experiența narativă.

Dontnod descrie Twin Mirror ca find un thriller psihologic, care în mare parte îmi aduce aminte de Twin Peaks, mai puțin partea supranaturală. La fel ca și LiS, jocul va fi împărțit în trei episoade, primul fiind numit Lost on Arrival.  

Twin Mirror nu are încă o dată de lansare stabilită, însă a fost anunțat pentru 2019 și desigur, va fi disponibil pe Playstation 4, Xbox One și PC.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...