Sign in to follow this  
miLan

Google Pixel 3, supraincalzire in timpul incarcarii

1 post in this topic

Google-Pixel-3-probleme-incalzire.jpg

 

Ultimele probleme care afecteaza seriile Google Pixel 3 si 3 XL sunt datorate supraincalzirii la incarcare si provoaca inchiderea automata a telefoanelor.

Cele mai recente erori ale smartphone-ului Google Pixel 3 au fost raportate de un numar relativ redus de utilizatori, inca nu suficient cat sa provoace panica dar de-ajuns pentru ca Google sa ia atitudine. Astfel, compania a luat masuri imediate, trimitand utilizatorilor afectati telefoane de schimb.

Se pare ca problemele apar atunci cand Pixel 3 este incarcat si folosit in acelasi timp. Unii utilizatori au raportat ca incarcarea wireless pe standul Pixel in timp ce vizioneaza un videoclip sau initiaza un apel video cauzeaza ca Pixel 3 sa se incalzeasca foarte tare si intr-un final sa se opreasca.

Un utilizator a raportat ca telefonul Pixel 3 primit la schimb dupa ce a raportat problema nu mai prezinta aceleasi erori, sugerand ca numai unele unitati de pe piata sunt predispuse la aceste probleme termice.

Se pare ca si dispozitivele mai vechi ale Google, Pixel si Pixel 2, au intampinat de asemenea dificultati cu supraincalzirea si consumul accelerat al bateriei, chiar daca problemele nu au fost exact de aceeasi natura ca in cazul lui Pixel 3 si Pixel 3 XL.

 

zonait.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.