Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Ultimul sezon al jocului The Walking Dead, oficial in lucru

Recommended Posts

The-Walking-Dead-Final-Season-653x408.jp

 

Skybound Games, cei care au preluat The Walking Dead dupa falimentul Telltale Games, anunta ca au inceput lucrul la ultimul sezon al jocului.

Munca la ultimul sezon din seria episodica The Walking Dead pare sa fie in linie dreapta, iar Skybound Games spun ca vor avea in curand si o data de lansare pentru titlu. Studioul a preluat jocul in luna octombrie a acestui an, dupa falimentul dezvoltatorului original al seriei, Telltale Games. De atunci, conform ultimelor declaratii oficiale, Skybound au avut de pus la punct mai multe probleme organizatorice inainte de a incepe efectiv lucrul la episoadele finale, dar pasionatii jocului au motive sa fie optimisti.

„A fost o tona de munca logistica si legala pentru a ajunge la punctul la care sa ne suflecam manecile si sa trecem la lucrurile concrete”, a scris Johnny O’Dell, reprezentantul social media al Skybound. „Dupa ce Telltale si-a inchis usile, jocul se afla in postura in care nu se mai putea lucra la el si, prin urmare, datele de lansare pentru Episoadele 3 si 4 au fost amanate. Suntem insa incantati sa va anuntam ca multi dintre membrii echipei care a lucrat initial in joc sunt implicati si in acest sezon. In curand, vom anunta datele de lansare pentru cele doua episoade ramase.”

O’Dell anticipeaza de asemenea posibilitatea ca sezoanele anterioare ale jocului sa nu fie disponibile pentru achizitie vreme de cateva zile, cat va avea loc tranzitia catre noul dezvoltator, dar ii asigura pe fani ca totul va fi in regula cat de repede posibil. „Daca ati achizitionat deja Sezonul 4, nu va mai trebui sa platiti din nou, iar episoadele viitoare vor fi disponibile pentru descarcare imediat ce vor fi lansate pe platforma pe care ati facut achizitia”, a mai spus O’Dell.

 

zonait.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...