Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Civilization 6: Gathering Storm a fost anunțat

Recommended Posts

2KGMKT_CivilizationVI-GS_Key-Art_Wide_TH

 

Civilization 6 va primi un nou expansion ce se mulează tendințelor stabilite deja de Firaxis pentru acest capitol din serie.

Mai exact, are un nume folosit deja de un alt joc și în mare parte adaugă înapoi elemente care erau prezente în jocurile precedente, dar cumva erau absente în Civilization 6.

Gathering Storm introduce din nou în serie conceptele de alterare a mediului înconjurător, victoria diplomatică și dezastrele naturale. Astfel, nu doar că veți da de ocazionalul vulcan care vă prăpădește un oraș, câte un viscol diabolic și foarte mobil care chiar poate afecta unitățile militare, sau un râu care periodic va provoca inundații devastatoare, dar veți avea putea influența prin acțiunile voastre climatul și veți putea negocia cu ceilalți conducători ai lumii pentru a nu topi calota glaciară.

Conceptul de poluare din jocurile ancestrale revine, de această dată fiind cuantificat carbonul emis, în special începând cu era industrială. Dacă civilizațiile prezente pe hartă nu iau măsuri pentru a limita poluarea, climatul poate fi schimbat, ducând la inundații și nevoia de a construi baraje pentru a păstra orașele deasupra nivelului apei. Baraje care pot fi sabotate și distruse, în cazul în care vreți să scufundați vreun oraș inamic. Energia este introdusă iarăși ca o resursă, fie electrică, fie din petrol, fie din cărbune, iar clădiri precum fabrici vor avea nevoie de energie pentru a funcționa la potențialul lor maxim.

Victoria diplomatică devine din nou o opțiune, de această dată necesitând ceva mai multă muncă pe termen lung, și este reintrodus acel consiliu global care lipsea din Civilization 6. Consiliul vă permite să acționați alături de celelalte civilizații, ca un grup, pentru adresarea unor probleme globale.

Civilization 6: Gathering Storm va fi lansat în luna februarie și sună de parcă va face jocul în sfârșit plăcut. Pentru că varianta sa de bază era atât de nefericită încât jucându-l puteai să simți cum te întristezi.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...