Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
miLan

Adobe Flash Player primește încă un patch de securitate

Recommended Posts

Adobe-Flash-653x408.jpg

 

Dacă există o constantă în univers, este faptul că Adobe trebuie să repare ceva la Flash Player în mod regulat. Se pare că sezonul de sărbători nu este o excepție, deoarece de curând compania a lansat un alt lot de actualizări de securitate pentru Adobe Flash Player în mai multe sisteme de operare.

Adobe a declarat că aceste actualizări sunt destinate versiunilor Adobe Flash Player de până la 31.0.0.148 pentru Windows, MacOS, Linux și Chrome OS. (Deci, în esență, toate platformele care suportă în prezent Flash). Nu a oferit mai multe informații despre patch-uri, dar a spus că exploatarea vulnerabilității ar putea duce la „executarea codului arbitrar în contextul utilizatorului actual” și că detaliile sunt „accesibile publicului”.

Care, desigur, înseamnă că hackerii știu deja despre vulnerabilitate și probabil că vor să o exploateze înainte ca utilizatorii să actualizeze software-ul. Deoarece a fost un weekend de sărbătoare în Statele Unite și puțini oameni de peste ocean văd Flash așa cum este el defapt, înseamnă că numărul de persoane afectate de această problemă ar putea fi destul de ridicat.

Deja vulnerabilitățile de securitate ale lui Flash au ajuns subiectul glumelor pe internet, încât aproape că nu mai constituie subiectul unei știri. Chiar dacă Flash devine irelevant, ubicuitatea uriașă a acestui software îl face o țintă convingătoare pentru hackerii care doresc să compromită cât mai multe sisteme cu putință.

Și că tot a fost Ziua Recunoștinței la americani, haideți să spunem cu toții în cor un mare „Mulțumesc!”, știind cu siguranță că Flash va înceta în sfârșit să mai fie o astfel de țintă atractivă, atunci când va fi în sfârșit închis în 2020.

 

zonait.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.