Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]McLaren lanseaza un set VR destinat fanilor Formula 1

Recommended Posts

Vive-Pro-McLaren-Limited-Edition-653x408

 

McLaren, celebra echipa de Formula 1, ofera pasionatilor sportului cu motor setul cu casca Vive Pro McLaren Limited Edition VR.

Echipa McLaren si-a creat de-a lungul timpului o legatura speciala cu gamerii, iar ultima propunere vine in intampinarea fanilor de Formula 1, prin setul cu casca Vive Pro McLaren Limited Edition VR. Deloc surprinzator, setul vine accentele portocalii ale echipei si cu ceva continut exclusiv. Astfel, pentru cei care vor sa se afle la volan, pachetul include rFactor 2 McLaren Edition, jocul VR de racing al celor de la Studio 397. Dezvoltatorul nu i-a uitat nici pe cei care prefera actiunea de la boxe, oferind si McLaren Garage VR Experience, pentru oricine doreste sa faca parte din echipa care incearca sa schimbe un set de cauciucuri in mai putin de 2 secunde.

Cat despre pret, dupa cum era de asteptat, Vive Pro McLaren Limited Edition VR nu este tocmai ieftin, costul pachetului ridicandu-se la 1550 de dolari. Costa mai mult decat setul cu casca Vive Pro, pe care il are la baza si care ajunge de obicei la 1400 de dolari. Pretul premium este insa unul firesc pentru o editie limitata, iar in plus fata de componentele hardware veti obtine jocurile VR mentionate mai sus si un abonament de 6 luni la Viveport, asta daca doriti sa incercati si unul dintre celelalte sim-uri de curse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...