Sign in to follow this  
miLan

Samsung va lansa un Galaxy S10 cu suport pentru 5G

1 post in this topic

Leak-Galaxy-S10-Plus_02-653x408.jpg

 

Noua serie de telefoane Galaxy S10, de la Samsung, se pregătește pentru marea sa dezvăluire oficială. În ultima vreme au fost numeroase leak-uri despre ce pregătește următoarea generație, iar acum vine și Samsung cu o confirmare a planurilor sale pentru telefoanele de anul viitor, prin intermediul partenerilor săi de afaceri.

Rețelele de telefonie mobile Verizon și AT&T din SUA au anunțat că în prima jumătate din anul 2019 vor comercializa un smartphone din seria Galaxy nou cu suport pentru 5G. Conform declarației oficiale a președintelui diviziei de divertisment și mobilitate a AT&T:

Quote

5G va fi mai mult decât o simplă rețea. Utilizatorii vor căpăta cu timpul acces aproape în timp real la posibilități nemainevăzute. Împreună cu Samsung plănuim să aducem cea mai bună tehnologie și inovație clienților noștri. Viitorul pe care ni-l imaginăm abia începe, și este un moment grozav să fii un utilizator.

Acele „posibilități nemaivăzute” se referă la faptul că 5G este capabil să ofere viteze de 1Gb/s, mergând teoretic până la 20Gb/s. Efectiv ar fi o soluție grozavă pentru internet de tipul broadband, ceva ce ar fi foarte util în SUA, deoarece sunt numeroase zone unde infrastructura actuală nu suportă astfel de viteze.

Nu sunt detalii oficiale despre ce formă va lua acest telefon Samsung Galaxy S10 cu 5G sau când exact va fi disponibil. Zvonurile sugerează că acesta va fi telefonul aniversar, lansat cu ocazia împlinirii a 10 ani de când a fost lansată seria Galaxy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.