Sign in to follow this  
miLaneZ

Razer Blade Stealth, mai elegant ca niciodata

1 post in this topic

Min-Liang-Tan-653x408.jpg

 

Pe langa performantele ridicate, noul laptop al celor de Razer castiga un plus de clasa prin aspectul sau.

Razer a redefinit complet aspectul vizual al ultraportabilului Razer Blade Stealth, cu un look elegant, rame mai subtiri si grafica dedicata. Modelul este deja disponibil in Statele Unite si Canada pentru un pret incepand de la 1.399 de dolari, urmand sa fie lansat in curand si in Marea Britanie, alte parti ale Europei, Australia si Asia. Noul aspect continua liniile promovate pe versiunea standard de Razor Blade, cu margini curbate si cadru unibody in nuanta de negru mat. Sigla Razor a fost mutata pe spate, fiind mai putin ostentativa decat inainte, iar rama este mult mai subtire, la doar 4,9 milimetri, chiar daca lasa loc pentru o camera cu infrarosu care suporta Windows Hello.

Noul laptop este alimentat de un procesor Intel Core i7-8565U si vine in doua modele, in functie de optiunea grafica pentru care aveti de gand sa optati. Astfel, puteti sa va rezumati la grafica integrata sau, pentru prima data, sa beneficiati de o solutie dedicata sub forma unei placi video Nvidia GeForce MX150 cu 4GB GDDR5. Tastatura accepta iluminarea RGB Razer Chroma pe o singura zona, iar reprezentantii companiei sustin ca lipsa multiplelor zone de iluminare este una dintre caracteristicile care ajuta la imbunatatirea duratei de viata a bateriei.

Potrivit lui Razer, noul Stealth si acumulatorul sau de 53,1 Wh vor oferi pana la 13 ore de autonomie pe o incarcare in cazul modelului de baza, cel fara grafica dedicata. Aceasta ar fi o imbunatatire clara fata de modelele anterioare, unde viata bateriei a fost adesea o problema, cu mentiunea ca cifrele fac cel mai probabil referire la un ecran tinut pe rezolutie FHD decat 4k.

 

Razer-Blade-Stealth-2018-600x315.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.