Sign in to follow this  
TeoRPG

Barcelona il vrea inapoi pe Neymar! Oare se v-a intoarce ,Brazilianu inapoi la Clubul Catalan?

1 post in this topic

Presa din Spania a preluat informaţia, mai ales că realizatorii emisiunii dau ca sigur că atacantul brazilian va evolua în sezonul viitor în culorile blaugrana.

"Neymar nu vorbeşte despre revenirea la Barcelona ca o posibilitate, ci mai degrabă ca o certitudine. Atunci când discută cu apropiaţii despre acest subiect, Neymar foloseşte mereu expresia <<anul viitor, când vom fi la Barcelona>>, fiind sigur de realizarea mutării" au dezvăluit cei de la El Chiringuito.

Deşi s-a discutat inclusiv despre un transfer al lui Neymar la Real Madrid, brazilianul nu ia în calcul această variantă şi se gândeşte doar la Barcelona.

Potrivit publicaţiei Marca, Neymar şi conducerea clubului francez s-au înţeles pentru o eventuală despărţire, care s-ar putea realiza cu o singură condiţie: PSG să-şi recupereze banii plătiţi pentru transfer, adică 222 de milioane de euro. Însă, oficialii clubului Barcelona au anunţat de nenumărate ori că nu sunt dispuşi să primească jucători care şi-au plătit singuri clauza de reziliere şi au plecat de pe Camp Nou. declaraţie care făcea referire la brazilianul Neymar.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a marcat 13 goluri şi a oferit şi şapte assist-uri, în cele 16 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon. De la sosirea pe Parc des Princes are 41 de goluri în 46 de partide. Brazilianul a semnat un contract cu PSG până pe 30 iunie 2022.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.