Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]THQ Nordic achiziţionează franciza Carmageddon

Recommended Posts

220px-Carmageddon_box.jpg

 

THQ Nordic, publisher rezultat după ce Nordic Games a achiziţionat majoritatea proprietăţilor fostului publisher falimentar THQ, a cunoscut o expansiune demnă de invidiat în ultima vreme, achiziţionând numeroase licenţe ale unor serii cunoscute, dar şi noi studiouri producătoare de jocuri. Prin această metodă, THQ Nordic a ajuns să înregistreze, în 2018, profituri record pentru companie, publisher-ul lăudându-se că are 55 de jocuri noi în proces de dezvoltare, dintre care nu mai puţin de 35 nu au fost dezvăluite încă.

Cel mai nou membru al “familiei” THQ Nordic este seria Carmageddon, a cărei achiziţie de la Stainless Games tocmai a fost confirmată de către publisher. Carmageddon a debutat în 1997, când s-a făcut remarcat prin combinaţia de curse cu maşini, fizică spectaculoasă, distrugere în masă şi violenţă fără perdea. Seria a continuat cu Carmageddon II: Carpocalypse Now (1998), Carmageddon TDR 2000 (2000) şi recentul Carmageddon: Reincarnation (2015), rebotezat în Carmageddon: Max Damage odată cu lansarea sa şi pe console (2017).

Astfel, prin intermediul sucursalelor THQ Nordic GmbH din Viena, Austria, şi handy-games.com GmbH din Giebelstadt, Germania, THQ Nordic va gestiona, de acum incolo, operaţiunile de distribuţie şi vânzare a titlurilor Carmageddon, precum şi evaluarea oportunităţilor de a realiza şi lansa noi jocuri ale acestei serii.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...