Sign in to follow this  
miLaneZ

[News]THQ Nordic achiziţionează franciza Carmageddon

1 post in this topic

220px-Carmageddon_box.jpg

 

THQ Nordic, publisher rezultat după ce Nordic Games a achiziţionat majoritatea proprietăţilor fostului publisher falimentar THQ, a cunoscut o expansiune demnă de invidiat în ultima vreme, achiziţionând numeroase licenţe ale unor serii cunoscute, dar şi noi studiouri producătoare de jocuri. Prin această metodă, THQ Nordic a ajuns să înregistreze, în 2018, profituri record pentru companie, publisher-ul lăudându-se că are 55 de jocuri noi în proces de dezvoltare, dintre care nu mai puţin de 35 nu au fost dezvăluite încă.

Cel mai nou membru al “familiei” THQ Nordic este seria Carmageddon, a cărei achiziţie de la Stainless Games tocmai a fost confirmată de către publisher. Carmageddon a debutat în 1997, când s-a făcut remarcat prin combinaţia de curse cu maşini, fizică spectaculoasă, distrugere în masă şi violenţă fără perdea. Seria a continuat cu Carmageddon II: Carpocalypse Now (1998), Carmageddon TDR 2000 (2000) şi recentul Carmageddon: Reincarnation (2015), rebotezat în Carmageddon: Max Damage odată cu lansarea sa şi pe console (2017).

Astfel, prin intermediul sucursalelor THQ Nordic GmbH din Viena, Austria, şi handy-games.com GmbH din Giebelstadt, Germania, THQ Nordic va gestiona, de acum incolo, operaţiunile de distribuţie şi vânzare a titlurilor Carmageddon, precum şi evaluarea oportunităţilor de a realiza şi lansa noi jocuri ale acestei serii.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.