Sign in to follow this  
miLaneZ

[News]BioWare pregăteşte o continuare pentru seria Dragon Age

1 post in this topic

dragon-age-1148386.jpeg

 

Într-un update referitor la progresele realizate de studioul pe care îl conduce, Casey Hudson, general manager al BioWare, a dezvăluit că echipa a lucrat în secret la un proiect legat de seria Dragon Age, mai multe detalii legate de acesta urmând să fie dezvăluite “luna viitoare” (adică în decembrie).

Cel mai probabil, cei de la BioWare pregătesc debutul unui nou titlu Dragon Age (o serie deosebit de importantă pentru studio, după spusele lui Hudson), anunţul urmând să fie făcut pe scena de la The Game Awards 2018, unde managerul general al BioWare şi-a confirmat deja prezenţa, pentru a prezenta un nou segment din actualul proiect al studioului: shooter-ul shared world Anthem.

Anthem, la rândul său, se pregăteşte de intrarea în faza de testare publică, proiectul aflându-se deja în stadiul Alpha, echipa producătoare fiind în faza finală de producţie, când finisarea, testarea şi eliminarea bug-urilor sunt în prim plan.

Anthem urmează să fie lansat pe 22 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cel mai recent tilu al seriei Dragon Age – Dragon Age: Inquisition – a fost lansat în toamna anului 2014, fiind disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.