Jump to content
Sign in to follow this  
VRazvan

Counter-Strike: Global Offensive este de acum gratis pe Steam

Recommended Posts

Counter-Strike: Global Offensive este de acum gratis pe Steam

 

Counter-Strike: Global Offensive a devenit gratis pe Steam, așa că te poți apuca de joc dacă n-ai altceva mai bun de făcut. Ai parte și de câteva noi adiții în cadrul acestuia.

Cel mai popular shooter pe care îl are Valve în portofoliu momentan tocmai a devenit gratis. Astfel, dacă vrei să te joci CS:GO, nu va mai trebui să aștepți până la o reducere, ca să cheltui 3-4 euro pe joc. Acum poți să îl instalezi direct pe calculator, fără să mai fie nevoie să scoți cardul.

 

Dacă ai deja jocul cumpărat, n-ai motiv de supărare, pentru că Valve s-a gândit și la varianta asta. Nu ar fi fost echitabil ca un actual posesor de joc să nu primească nimic, dacă ceilalți primesc titlul gratis. Astfel, dacă ai deja CS:GO pe contul de Steam, ai primit upgrade automat la Prime Status.

În plus, dacă ai primit upgrade la Prime Status, poți să câștigi un skin de armă: Souvenir Mp5-SD | Lab Rat. Pentru a obține acest skin, va trebui să câștigi cel puțin 250 XP în Danger Zone. Dacă nu știi despre ce e vorba, vei fi poate uimit sau nu să afli că e vorba de un mod battle royale pentru CS:GO. Poți ucide inamici, poți îndeplini alte obiective și evident, poți rămâne în picioare până la final pentru a câștiga.

 

Danger Zone e un nou mod de joc care te pune pe o hartă ce se micșorează constant, iar scopul este să rămâi ultimul jucător în viață. Modul de joc are câteva elemente pe care nu le găsești în alte battle royale: poți câștiga bani dacă îndeplinești anumite misiuni, dacă deschizi seifuri, sau dacă salvezi ostatici.

O altă diferență o reprezintă numărul de jucători. În mod solo, sunt maximum 16 jucători pe hartă, iar dacă joci în echipe de 2-3 jucători, numărul crește la maximum 18. O astfel de rundă va dura și mai puțin decât cele ale altor jocuri care au battle royale.

Dacă nu aveai deja jocul, te va costa 15 dolari ca să cumperi Prime Status. Poți descărca CS:GO de aici.

 

Sursa: eGaming

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...