Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Irina Rimes a lansat cartea-album „COSMOS"

Recommended Posts

Irina Rimes a lansat cartea-album „COSMOS"

 

 

dosar_de_stil_irina_rimes.jpg

 

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste din România, a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera sa, cartea-album „COSMOS", în cadrul unui spectacol muzical la Teatrul de Operetă Ion Dacian.
 
„Am vrut să lansez o carte-album pentru că am aceste poezii și nu știam ce să fac cu ele. Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special. Cred că dacă fiecare femeie ar avea curajul să scrie ce simte, ar scoate câte o carte după fiecare iubire. Și poate și bărbații la fel", declară Irina.

 

Irina Rimes a lansat cartea-album "COSMOS" în cadrul unui spectacol muzical intim unde, prin intermediul pieselor, artista și-a condus invitații într-un alt cosmos, în cosmosul ei. „COSMOS" reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate atât prin intermediul pieselor ce se regăsesc pe album, cât și prin intermediul poeziilor din cartea albumului.

7148b1b7_ec27_4d25_929f_f19ef19ab075.jpg

„Cosmosul meu nu este nici întunecat și nici rece. Cosmosul meu nu este neant, este un joc de culori al dragostei de femeie pentru bărbat, muzică și viață. Am scris acest album ca să vă prezint toate fețele mele, cele frumoase și cele urâte, să gustati din fiecare și să alegeți ce vă place, ce găsiți pe gustul vostru. Să fie primit!" declară Irina Rimes.

 

Spectacolul a fost deschis de către Nika si ToKeep, artiști ai labelului boutique Quantum Music. Alături de Irina, pe scenă a urcat și Maia Morgenstern, una dintre cele mai cunoscute actrițe de teatru și film din România, ajutând la deschiderea show-ului și recitând câteva dintre poeziile scrise de artistă.

b5cfaf36_6716_446a_b830_0440d5dfca6f.jpeg

„Poeziile din carte sunt inspirate din viața personală. Iubiri, experiențe. Din tot ce am trăit. Am scris efectiv ce am simțit într-un moment anume al vieții mele. Asta este ceea ce fac eu, este pasiunea mea, dar și profesia pe care mi-o exercit. Este ceea ce scot din mine, dacă asta mă face artist, atunci e bine. Dar, în viziunea mea, încă nu e suficient", spune Irina Rimes.

 

Lansarea cărtii-album „COSMOS", o coproducție Global Records și Quantum Music, i-a adus în același loc pe apropiații Irinei, familie, colegi din industrie și artiști cu care Irina a colaborat și pentru care a compus piese.

 

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...