Sign in to follow this  
miLan

Samsung Galaxy A8s va fi primul cu un ecran Infinity-O

1 post in this topic

samsung-a8s-653x408.jpg

 

Designul mai atipic al noului ecran Infinity-O, de la Samsung, se va materializa în curând într-un produs comercial, sub forma lui Galaxy A8s.

Samsung a prezentat primele imagini cu acest telefon și a dezvăluit detalii despre hardware-ul în sine. Ecranul perforat are o diagonală de 6.4 inch, capabil să redea o rezoluție de 2340×1080, minus acei pixeli din gaura cu un diametru de 6.7 milimetri în care se află camera frontală. Aceasta are un senzor de 24MP, cu o deschidere f/2.0. Pe spate avem trei camere. Una mare de 24 megapixeli f/1.7, una pentru pentru zoom de 10 megapixeli, f/2.4, plus una făcută pentru detectarea 3D a mediului înconjurător, cu un senzor de 5 megapixeli, f/2.2. Pe spate mai găsiți și un senzor de amprente.

samsung-galaxy-a8s-768x454.jpg

Samsung Galaxy A8s este construit în jurul unui chipset Snapdragon 710 și vine în variante cu 6GB de RAM sau 8GB de RAM. Pe partea de stocare dispune de 128GB și de suport pentru un card SD cu o capacitate de maxim 512GB. Bateria este de 3400mAh, cu încărcare rapidă prin portul USB-C, iar sistemul de operare este Android 8.1.

În cazul în care vă întrebați, nu, nu are un jack audio, asta deși Samsung tot făcea mare zarvă acum ceva timp cum telefoanele sale au unul.

Prețul pentru Samsung Galaxy A8s nu a fost anunțat. Deocamdată este disponibil la precomandă doar în China, unde va fi lansat luna aceasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.