Sign in to follow this  
miLan

AMD Radeon Software Adrenalin 2019 a fost dezvăluit

1 post in this topic

radeon-software.jpg

 

După câteva indicii misterioase și un leak de informații a sosit și dezvăluirea completă a noului Radeon Software, intitulat Adrenalin 2019.

Ce e drept, tot nu este dezvăluirea oficială, dar conform Videocardz.com detaliile vin din materialele care ar trebui să ajungă la presă zilele astea. Ediția specială de anul acesta, cu driver-ul temeinic testat asociat, va fi disponibilă din ziua de 13 decembrie pentru toți cei curioși. Driver-ul în sine promite un spor de performanță de până la 15% în cazul unui RX 570 care rulează pe o variantă din 2017, pre-Adrenalin, a driver-ului, așa că ar trebui să fie numai bun pentru cei care încă mai folosesc 17.7.2, fiindcă era ultimul driver pe care codarea h.264 hardware funcționa coerent pe un RX 480.

Radeon Software în sine va primi o sumedenie de îmbunătățiri și funcții noi. Wattman are acum overclock automat pentru GPU și memorie, undervolting automat pentru GPU, control mai mult asupra plăcilor Vega, tuning de memorie și setări mai bune pentru utilizarea ventilatoarelor în funcție de temperatură. Apoi, veți avea aveți parte de ceva numit Radeon Advisers, care vă oferă recomandări despre ce setări să folosiți pentru a obține performanță mai bună în jocuri, sau ce să schimbați la PC pentru a îmbunătăți experiența.

Componenta de Overlay a căpătat o vizibilitate ceva mai bună, și poate în această variantă de Radeon Software chiar funcționează și nu dispare fără o vorbă. Partea de afișare a căpătat suport mai bun pentru HDR și pentru VSR pentru ecrane în format 21:9.

Apoi avem zvonita funcție de comandă vocală pentru AMD Link, care acum vă permite să faceți și overclock de pe mobil.

În cele din urmă avem AMD ReLive Streaming, ce vă permite să trimiteți experiența de joc direct către un HTC vive Focus, un Oculus Go, Google Daydream sau un Samsung Gear VR în mod wireless. Latența este de doar 70ms și poate transmite chiar și 4K la 60 de cadre pe secundă. Desigur, dispozitivele cu pricina nu prea suportă rezoluția cu pricina, așa că este cam limitat la 1440x1440p.

Cu puțin noroc, upgrade-ul la această nouă variantă nu va fi încununat de regrete personale, ca anul trecut. Radeon Software Adrenalin 2019 va putea fi descărcat începând de mâine.

 

zonait.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.