Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Mortal Kombat 11, Far Cry: New Dawn, Journey pe PC – iată lista completă de anunţuri şi dezvăluiri de la The Game Awards 2018

Recommended Posts

game_awards.0.jpeg

 

Lăsând la o parte decernarea premiilor propriu-zise, The Game Awards a devenit, fără urmă de îndoială, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului în ceea ce priveşte anunţurile şi dezvăluirile de jocuri noi, ediţia 2018 reuşind să se “ia la trântă” chiar şi cu E3 2018 din acest punct de vedere. Pe scurt, iată anunţurile care ne-au atras atenţia la The Game Awards 2018.

Înaintea show-ului propriu-zis am avut parte de o introducere de aproximativ jumătate de oră, suficientă însă pentru a găzdui câteva dezvăluiri de jocuri noi: Sayonara Wild Hearts pentru Nintendo Switch (de la publisher-ul Annapurna Interactive şi studioul Simogo), Journey To The Savage Planet (de la 505 Games şi Typhoon Studios, cu susţinerea celor de la Epic Games), indie-ul Among Trees (de la FJRD Interactive) şi noua ediţie Ultra Deluxe pentru popularul Stanley’s Parable, care, cu această ocazie, va debuta şi pe console.

 

 

 

Spectacolul The Game Awards 2018 a debutat cu un nou titlu exclusiv de la Marvel, dedicat, de acastă dată, micuţei console Nintendo Switch: Marvel Ultimate Alliance 3, un action RPG cu supereroi. După cum ne fusese promis, Ubisoft a dezvăluit Far Cry: New Dawn, care va continua seria într-o manieră post-apocaliptică, lansarea sa fiind programată pentru 15 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Supergiant Games, autorii foarte apreciatului Bastion, se întorc cu un nou joc similar – Hades – disponibil deja în regim Early Access prin intermediul proaspăt lansatului Epic Games Store.

 

 

Patrice Desilets, mintea creativă din spatele primelor titluri ale seriei Assassin’s Creed, a fost de asemenea prezent pe scena de la The Game Awards 2018, prezentând, în premieră, gameplay din noul joc al studioului său: Ancestors: A Humankind Odyssey, un titlu ce propune explorarea originilor speciei umane. Noul studio Midwinter, format din foşti producători ai seriilor Halo şi Battlefield, a prezentat noul său proiect Scavanger, în timp ce Casey Hudson, general manager al BioWare, a realizat introducerea pentru un nou trailer al jocului Anthem.

 

 

Activision nu putea lipsi de la The Game Awards 2018, publisher-ul dezvăluind Crash Team Racing Nitro-Fueled, un remake modern al clasicului joc de curse cu kart-uri Crash Team Racing de pe PS1. Dezvoltat de studioul Beenox, Crash Team Racing Nitro-Fueled va sosi pe 21 iunie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch. Tot din gama anunţurilor importante face parte şi The Outer Worlds, un nou RPG SF de la Obsidian Entertainment, izvorât din minţile creatorilor primelor două titluri ale seriei Fallout. Action RPG-ul free-to-play Dauntless, a primit, la rândul său, un nou trailer.

 

 

Oferta de indie-uri a fost completată de simpaticul The Last Campfire, de la Hello Games (studioul din spatele controversatului No Man’s Sky), în timp ce PlayerUnknown’s Battlegrounds a beneficiat de propriul segment, prin intermediul căruia a fost anunţată o noua hartă înzăpezită, concepută pentru jocurile 6 vs. 6, disponibilă chiar acum pe PC prin intermediul versiunii de test a jocului (noua hartă îşi va face apariţia în ianuarie 2019 şi în versiunile pentru Xbox One şi PS4 ale jocului). Tot în domeniul jocurilor online, Atlas este un MMO care reuneşte concepte din Sea of Thieves şi alte titluri cu tematică fantasy, acesta pregătindu-se de lansarea pe PC şi de o perioadă Early Access pe Xbox One.

 

BioWare a revenit cu o nouă premieră, un teaser misterios pentru ceea ce pare a fi un nou titlu al seriei Dragon Age. Annapurna Interactive şi-a reconfirmat poziţia drept unul dintre cei mai prezenţi publisheri de la The Game Awards 2018 cu o serie de apariţii noi precum The Pathless, Journey (disponibil până acum în exclusivitate pentru PlayStation 3 şi 4) şi Ashen, toate urmând să fie disponibile prin intermediul magazinului Epic Games Store.

 

Din gama jocurilor cu aspect old-school s-au remarcat Survived By, un roguelike online provenit de la Human Head Studios şi Digital Extremes, disponibil în regim Early Access prin Steam, precum şi încă un joc oficial Stranger Things, ce are la bază povestea din cel de-al treilea sezon al serialului de pe Netflix.

 

Poate cel mai spectaculos anunţ al serii a fost Mortal Kombat 11, Ed Boon de la NetherRealm Studios fiind prezent pe scena de la The Game Awards 2018 pentru a prezenta, în premieră, acest nou titu al seriei. Detaliile complete despre Mortal Kombat 11 vor sosi pe 17 ianuarie 2019, în timp ce jocul este aşteptat pe piaţă pe 23 aprilie 2019, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, o versiune pentru Nintendo Switch urmând să-şi facă apariţia la o dată ulterioară. Tot în 2019 urmează să fie lansat şi Psychonauts 2, jocul primind un nou trailer.

În încheiere, Devil May Cry 5 a primit, la rândul său, un nou trailer consistent, fiind confirmată şi o versiune demo jucabilă, disponibilă acum în exclusivitate pentru consolele Xbox One. Fortnite a migrat, cu succes la cel de-al şaptelea sezon, în timp ce RAGE 2 a beneficiat, de asemenea, de un nou trailer prin intermediul căruia i-a fost dezvăluită şi data de lansare: 14 mai 2019.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...