Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Street Fighter 5 și King of Fighters 15 sunt gratis pe Steam

Recommended Posts

Street-Fighter-5-Arcade-Edition-653x408.

 

Pare să plouă cu jocuri gratuite la sfârșitul acestei săptămâni. Pe lângă DayZ mai aveți ocazia să butonați în această perioadă pe Steam două jocuri de lupte excelente.

Pe de o parte aveți King of Fighters 15 Steam Edition, cea mai nouă variantă a anticei serii de jocuri de luptă. Una care nu este tocmai la fel de populară în ultimii ani precum Mortal Kombat sau Street Fighter, dar care tot persistă și primește periodic variante noi, abandonând chiar grafica sa 2D în favoarea unor modele tridimensionale. Jocul nu rămâne al vostru pe veci, fiind limitat doar al 3 zile de butonare. DAcă vreți să îl jucați mai departe, va trebui să îl cumpărați. Prin coincidență, jocul costă acum doar 13.75 euro.

Apoi, pentru că veni vorba de el, Street Fighter 5 este gratuit în această perioadă pe Steam și va rămâne gratuit chiar și pe parcursul săptămânii viitoare. Aveți la dispoziție 5 zile să îl pălmuiți pe Bison (presupun că apare în ăsta, le-am cam pierdut urma) sau să îl Shoryukenați pe Akuma. După această perioadă va trebui să cumpărați jocul pentru a putea lupta mai departe. În această perioadă jocul are parte și de o reducere de preț, costând acum doar 8 euro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...