Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]The Crew 2 poate fi jucat gratuit în acest weekend

Recommended Posts

The-Crew-2-free-weekend-13-16-decembrie-

 

Să traversezi Statele Unite în viața reală are avantajele sale, dar să fim cinstiți: există și foarte mulți timpi morți. The Crew 2 este un joc de curse care taie părțile plictisitoare pe măsură ce călătoriți la viteze nesigure de la coastă la coastă, folosind vehicule care merg pe drum, în apă și prin aer. Nu este nimic altceva de genul acesta pe piață, și poate fi jucat gratuit în perioada 13-17 decembrie pe PS4, Xbox One și PC.

Singurul dezavantaj este că proprietarii de console vor avea nevoie de un abonament PlayStation Plus sau Xbox Live Gold pentru a participa la weekendul de joc gratuit. Dacă aveți un PC, nu aveți nevoie de un abonament pentru a juca gratuit jocul și îl puteți juca deja acum prin intermediul Uplay. Procesul gratuit face jocul complet disponibil jucătorilor, inclusiv modul PvP, precum și noul mod Demolition Derby.

Dacă decideți să cumpărați întregul joc după ce l-ați încercat, orice progres pe care îl faceți în perioada trial va putea fi continuat. Veți putea, de asemenea, să cumpărați orice versiune digitală a lui The Crew 2 la reducere. Pentru a face oferta și mai atractivă, Ubisoft oferă o mașină gratuită în joc pentru oricine participă la weekendul gratuit. Mașina pe care o obțineți depinde de platforma aleasă.

Xbox One: BMW Z4 GT3 2011
PlayStation 4: Maserati Gran Turismo S 2009 – Touring Car Edition
PC: Ford GT 2005 – Touring Car Edition

Pentru mai multe informații despre week-end-ul gratuit al lui The Crew 2, puteți vizita blogul Ubisoft în link-ul de aici.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...