Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei26

Ariana Grande, jignită de un actor celebru

Recommended Posts

Ariana Grande, jignită de un actor celebru - „Se găsesc femei mai frumoase decât ea la tejghea”

 

 

ariana_grande_one_love_manchester_2.jpg

 

În preajma sărbătorilor, Ariana Grande  o pățește din nou! De această dată, artista a fost jignită pe rețelele de socializare, de celebrul actorul Michael Rapaport. Acesta a postat pe rețeaua de Twitter o fotografie mai veche cu Ariana Grande, în care aceasta apare nemachiată, iar imaginea este însoțită de un comentariu răutăcios:

„Ariana Grande are 27 de ani, dar se poartă ca și cum ar avea 12. Dacă îi scoți cizmele în care își ascunde picioarele, machiajul de pisică și coada de ponei, poți spune că se găsesc femei mai frumoase ca ea la tejghea, la Starbucks. Și nu vreau să jignesc Starbucks”, a scris Michael Rapaport.

michael_rapaport.jpg

 

Se pare că mesajul actorului i-a deranjat pe fanii artistei, care i-au sărit imediat în apărare cântăreței: „De ce trebuie ca aspectul fizic să fie cel mai important la o femeie? Este sexist!”.

„Acesta este un actor ratat de 48 de ani care atacă o cântăreață talentată de 25 de ani, ce pot să spun... Thank u, Next”, a spus un alt fan deranjat.

ariana_grande_1.jpg

 

Până acum, Michael Rapaport nu și-a cerut scuze, ba dimpotriva, acesta a ripostat și i-a criticat pe cei care îi urmăresc postările. Actorului i s-a părut ciudat că nu a fost niciodată criticat atunci când a vorbit urât despre Donald Trump, însă a fost pus la zid, din cauza unei glume pe seama Arianei Grande.

 

Câțiva oameni l-au acuzat pe actor că s-a folosit de numele Arianei Grande, pentru a-și promova un podcast, care a fost publicat la scurt timp după comentariul răutăcios. 

 

 

Sursa: eGaming

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

giphy.gif

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...