Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Bethesda oferă o “compensaţie” pentru jucătorii de Fallout 76

Recommended Posts

367d2140-ed5e-4377-b1bc-9f3dc6418c3d.jpg

 

 

Fallout 76 reprezintă una dintre cele mai “triste” apariţii din peisajul jocurilor video din 2018, primul pas al seriei în domeniul titlurilor multiplayer online dovedindu-se a fi un veritabil fiasco, cu o medie a notelor încasate în review-uri de doar 53 (din 100!), conform Metacritic. Evident, vânzările nu au fost nici pe departe cele aşteptate de publisher, Fallout 76 fiind oferit acum, la o lună de la apariţie, la preţuri cu mult reduse.

În plus, prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei, cei de la Bethesda promit şi o “compensaţie” pentru cei care se vor conecta la serverele Fallout 76 până la finele acestui an: un exemplar digital al Fallout Classic Collection pentru PC. În acest pachet sunt incluse primul Fallout, Fallout 2 şi Fallout Tactics.

Oferta este valabilă indiferent de platforma pe care este rulat Fallout 76, inclusiv jucătorii de pe PlayStation 4 şi Xbox One urmând să primească colecţia Fallout pentru PC. Posesorii de Fallout 76 care s-au conectat în joc înainte de finalul acestui an îşi vor primi “recompensa” constând în Fallout Classic Collection în prima parte a lunii ianuarie 2019.

Fallout 76 este disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...