Sign in to follow this  
miLan

LG a prezentat Signature, televizorul OLED care poate fi făcut sul

1 post in this topic

LG-Signature.jpg

 

Zvonurile de anul trecut indicau posibilitatea ca LG să prezinte anul acesta la CES 2019 un nou televizor OLED care va putea fi făcut sul. Iar la eveniment compania a făcut tocmai asta, cu Signature.

Nu este vorba de un televizor pe care îl puteți împacheta și lua la subraț, ci unul care este stocat într-o stație de bază în care sunt incluse componentele electrice, de procesare și sistemul audio. Tot acolo se mai află și un motor cu ajutorul căruia ecranul OLED poate fi făcut sul și complet ascuns.

Ecranul mai poate fi scos parțial din locașul său, pentru a oferi o vedere parțială a imaginii, ceva util dacă vreți să afișați notificări despre vreme sau alte lucruri care nu ar avea oricum nevoie de un ecran întreg.  Această stare este numită Line View.

Compania din păcate nu a oferit alte informații despre noul televizor. Nimic despre preț, nimic despre data exactă la care va fi anunțat, nici măcar ce hardware efectiv de procesare include, speculația curentă fiind că se folosește de a doua generație a chipset-ului Alpha9.

Televizorul LG Signature va fi lansat anul acesta, așa că vă puteți aștepta la informații efective să fie disponibile pe parcursul următoarelor luni.

 

zonait.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.