Sign in to follow this  
miLan

Acer anunță un laptop de 4200 de euro, Predator Triton 900

1 post in this topic

img

 

Acer are obiceiul de a construi câteva laptop-uri extreme, un exemplu excelent fiind Predator X21 de anul trecut. Dar anul acesta, la CES 2019, compania a decis să vină cu un produs ceva mai ieftin.

Predator Triton 900 este un nou laptop echipat cu un procesor i7 din generația a opta de la Intel, o placă video întreagă RTX 2080 și un ecran de 17 inch 4K. Dar nu orice fel de ecran, este unul tactil, compatibil cu G-Sync, ce poate fi rotit pentru a sta deasupra tastaturii, de parcă acest PC de doar 4000 de dolari ar fi o tabletă. Spun „doar” 4000 de dolari, pentru că acel X21 de mai devreme avea un preț aproape dublu. Triton 900 mai vine și cu un touchpad ce poate fi convertit într-un numpad, două SSD-uri PCI-E și 16GB de RAM. Vă puteți aștepta să îl vedeți pe piață din această primăvară.

Acer-Predator-Triton-500.jpg

Dacă nu vă permiteți o astfel de monstruozitate, Acer va vinde de anul acesta și un Predator Triton 500 de doar 2000 de euro. Acesta include un ecran de 15.6 inch și o placă video RTX 2080 MaxQ, proiectată pentru un laptop, nu pentru un desktop ca la Triton 900. La nevoie, se poate folosi doar un RTX 2060, iar ecranul G-Sync este opțional. Acest model are un design ceva mai tradițional și nu arată de parcă ar fi în stare să decoleze de pe birou când primește un semnal de pe planeta sa de baștină.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.