Sign in to follow this  
miLan

Cele cinci camere ale Nokia 9, dezvăluite în toată splendoarea

1 post in this topic

img

 

În septembrie 2018, o fotografie neoficială sugera că Nokia intenționau să lanseze un telefon cu cinci camere pe spate, numit Nokia 9. Acum, mulțumită reporterului Evan Blass, cunoscut printre altele și pentru cel mai recent leak legat de Galaxy S10 și decupajul în display pentru cameră, avem la îndemână și primele imagini care dezvăluite designul deosebit al dispozitivului.

Blass a prezentat pe contul său de Twitter o randare a telefonului, extrasă probabil dintr-un pachet dedicat presei de specialitate, indicând faptul că modelul va avea cinci lentile proiectate de Zeiss. În plus, telefonul ar urma să fie echipat cu un senzor de amprente amplasat sub ecran.

La câteva ore după ce Blass a postat fotografia, MySmartPrice a publicat un videoclip despre produs care a dezvăluit telefonul în toată gloria sa. Videoclipul sugerează că Nokia 9 va avea un ecran 2K HDR10 de 5,99 inch, că va beneficia de cel mai recent procesor Snapdragon 845, împreună cu o memorie 6 GB RAM. În plus, este pregătit să se facă parte din programul Android One, adică va primi Android 9 și va primi actualizări software în timp util.

Videoclipul arată, de asemenea, câteva caracteristici ale camerei care fac valuri printre entuziaști: cinci fotografii simultane, imagini incredibil de detaliate și captarea a de 10 ori mai multă lumină în comparație cu alte telefoane. Potrivit zvonurilor, Nokia 9 este așteptat să coste undeva în jur de 800 de euro, iar pe moment nu există informații în privința datei de lansare.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.