Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]A fost anunțat un nou Humble Monthly Bundle

Recommended Posts

img

Cea mai nouă promoție lunară de pe Humble Bundle a fost dezvăluită, oferind tuturor celor curioși ocazia să obțină o sumedenie de jocuri contra unei taxe de 12 dolari.

Din pachetul de jocuri de luna aceasta fac parte deocamdată jocurile Yakuza Zero și The Division, urmând ca celelalte să fie anunțate peste 25 de zile. Ce ar putea fi oare? Cine știe, poate jocuri indie, poate jocuri de renume, poate acel joc pe care ați vrut să îl jucați mereu dar tot ați ezitat să îl cumpărați. În cazul în care nu ați avut ocazia să jucați până acum seria Yakuza, mă voi rezuma la a spune că poți conduce un soi de organizație criminală la care o găină poate avea rolul de manager. Cât despre The Division, are zăpadă foarte frumoasă.

În cazul în care erați curioși ce se afla în pachetul de luna trecută, pe lângă Project Cars 2, Just Cause 3 XXL și Wizard of Legend (ce erau deja dezvăluite din decembrie), cei care au rămas abonați au primit Qube 2, Observer, Sunderer Eldritch Edition, Regions of Ruin, The Dark Detective și Roombo First Blood, un joc la care controlați un aspirator robotic ce își apără casa de spărgători, de parcă ar fi o variantă mai sinistră a lui Singur Acasă.

Aveți la dispoziție până pe 1 februarie să vă abonați pentru a putea primi jocurile care sunt incluse în pachetul de luna aceasta din Humble Monthly Bundle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...