Sign in to follow this  
miLan

GeForce GTX 1660 Ti începe să dea târcoale

1 post in this topic

1660Ti-653x408.jpg

 

Plăcile video RTX 2000 au performanță grozavă, dar tind să coste foarte mult. Așa că tot persistă zvonuri (și anunțuri din partea unor mari producători de sisteme care să le confirme existența) conform cărora Nvidia va lansa o nouă serie de plăci video bazate pe arhitectura Turing, dar fără nuclee Turing sau RT.

Noi semne ale existenței acestor plăci au răsărit sub forma informațiilor despre GTX 1660 Ti pe care le-a obținut Videocardz  de la sursele sale din cadrul industriei. GTX 1660 Ti ar urma să aibă un GPU bazat pe arhitectura Turing, cu 1536 de nuclee CUDA, cu 384 mai puține față de un RTX 2060, așa că în ceea ce privește performanța va fi foarte clar sub acel model. Totuși, este un spor considerabil de nuclee față de vechiul 1060, iar sufixul Ti sugerează că ar putea exista și o variantă non-Ti.

Conform informațiilor obținute de Videocardz, placa video se va folosi de memorie GDDR6, așa că va oferi cu siguranță mai multă performanță față de GTX 1060. Cu siguranță nu la fel de multă pe cât oferă un RTX 2060, dar tot suficient cât să fie un upgrade valid pentru cei care vor o placă video nouă fără să cheltuiască o grămadă de bani. Desigur, asta mergând pe presupunerea că nu va costa o grămadă de bani.

Și când vor fi anunțate aceste plăci video Turing ciuntite? Nu am idee. Tot plutesc zvonuri despre ele de luni de zile pe net și pe la producătorii de sisteme.

 

zonait.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.