Sign in to follow this  
miLan

Google Maps afișează acum limite de viteze în SUA

1 post in this topic

google-maps-logo-653x408.jpg

 

Google Maps este ceva mai util pentru unii oameni care trăiesc în ținuturi îndepărtate de câteva zile, deoarece a început să afișeze o informație destul de importantă, limita de viteză.

Aceasta a început să fie afișată la nivelul întregii țări pentru norocoșii care să fi primit acces la această nouă funcție, care până acum era restricționată în câteva zone foarte restrânse. Cu această ocazie s-a ivit și o întrebare foarte importantă. Oare când va deveni această funcție disponibilă și în Europa, dar mai ales, în țărișoara noastră.

Răspunsul este un răsunător „habar nu am”. Datele referitoare la restricțiile de viteză trebuie să vină din surse destul de sigure, iar pe la noi prin țară lucrurile nu sunt tocmai sigure, pentru că deși ați putea vedea un semn de circulație care spune că puteți merge pe un drum la o viteză de, să zicem, 40 de kilometri la oră, drumul în sine ar putea avea alte idei din minte, iar mașina voastră, ca urmare, ar putea avea planetare în parbrizul autoturismului din spatele vostru.

Deși, ceva Machine Learning probabil va rezolva și asta în vreun deceniu, când fiecare groapă este indexată și analizată în timp real.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.